Despre companie

Compania “Aeroport Handling”, a fost  înfiinţată la 12 decembrie 2002 ca un operator unic, responsabil pentru toate serviciile de deservire la sol în Aeroportul Internaţional Chişinău, fiind singura companie de acest gen din Moldova. Obiectivul nostru principal este asigurarea standardelor naţionale şi internaţionale, privind deservirea companiilor aeriene, întru consolidarea competitivităţii Aeroportului Internaţional Chişinău.

“Aeroport Handling” este o companie de deservire la sol a navelor aeriene, fondată pentru a oferi o gamă completă de servicii de deservire la sol, de la inregistrarea pasagerilor în terminal pînă la deservirea aeronavelor pe rampă, la un nivel de calitate şi siguranţă înalt, Consolidarea diverselor facilităţi de deservire la sol în cadrul unei companii creşte substanţial eficienţa operaţiunilor în terminalul aerian şi, prin urmare, calitatea serviciilor furnizate companiilor aeriene.

Compania “Aeroport Handling” prestează o gamă largă de servicii de deservire la sol pe Aeroportul Chişinău, pentru companiile aeriene cunoscute în întreaga lume. De asemenea, oferă o gamă completă de servicii de deservire la sol pentru companii corporative (cum ar fi zboruri charter şi VIP).

“Aeroport Handling” cooperează reciproc şi avantajos cu Aeroportul Internaţional Chişinău, precum si cu toate entităţile din cadrul aeroportului.  Experţii calificaţi din cadrul companiei analizează cu atenţie fiecare propunere oferită. O astfel de interacţiune are ca rezultat dezvoltarea unui program comercial individual pentru fiecare transportator aerian. Unul dintre obiectivele noastre primordiale este protejarea intereselor companiilor aeriene deservite în cadrul Aeroportului Internaţional Chişinău.

De asemenea, “Aeroport Handling” acordă un complex de servicii logistice în domeniul organizării transporturilor internaţionale de marfă prin intermediul transportului aerian – cel mai rapid şi fiabil tip de transport!

Poziţia geografică a Moldovei este puntea de tranzit excelentă, care leagă Vestul de Est prin ţările CSI. Contractele de prestare a serviciilor cu o serie de companii aeriene, cum ar fi compania “Air Moldova” şi altele, ne permit să oferim clienţilor noştri  servicii de nivel înalt  la preţuri favorabile, precum şi oportunităţi mari de a alege aeroportul de destinaţie finală.

“Aeroport Handling“  oferă, de asemenea, facilităţi tehnice necesare. Dispunem de mijloace de comunicare (numere de telefon cu mai multe linii, SITA, Internet, e-mail) care permit realizarea unor scheme logistice moderne, inclusiv rezervarea şi urmărirea mărfurilor, precum şi un complex deplin de servicii de vămuire a importului, exportului şi tranzitului de mărfuri. Departementul de transport al companiei efectuează livrarea mărfurilor până la destinaţie.

Angajații “Aeroport Handling“ deţin certificate internaţionale IATA / FIATA/ICAO, inclusiv cele referitoare la transportarea aeriană a mărfurilor periculoase.

Suntem încântaţi să Vă oferim asistenţă în realizarea scopurilor Dumneavoastră. Nu ezitaţi să ne contactaţi oricând!

Română