Serviciul Bagaj Pierdut LOST and FOUND

Dacă bagajul dvs. este pierdut sau deteriorat, vă rugăm să contactați agenții  serviciului Bagaj Pierdut (LOST and FOUND ) al companiei “ Aeroport Handling” înainte de a părăsi zona de sosirie , pentru a începe procedura de căutare bagajelor  pierdute.

Va fi necesar să completați un formular cu informații despre bagajele dvs.

Documentul principal, care confirmă că aveți bagaje este eticheta de identificare a bagajului – document eliberat de transportator în scopul exclusiv al identificării

bagajelor înregistrate. Acesta va fi prezentat agentului serviciului Bagaj Pierdut (LOST and FOUND ). Agentul vă va răspunde la toate întrebările și va organiza procesul pentru o căutare rapidă și profesională și va pregăti toate documentele necesare pentru aceasta.

Căutarea se efectuează utilizând programele World Tracer Management, SITA.

Livrarea bagajelor dvs. la aeroportul Chișinău poate dura începând de la o zi până în ziua următorului zbor. Pentru a facilita căutarea bagajelor dvs., este necesar să atașați etichetă de bagaj suplimentară cu numele, adresa și numărul de telefon cu codul țării (dacă este cazul). Căutarea bagajelor pierdute se incepe  de la completarea formularului  bagaj pierdut la adresarea pasagerului  și se face în perioada de timp alocată de către transportator aerian.

Dacă după acest timp bagajul nu este găsit sau este găsit, dar este deteriorat, decizia privind compensarea materială și mărimea acestuia este  luată  în fiecare caz de către transportator aerian.

Puteţi să ne contactaţi:  lf@handling.md  +373 22 525 508; +373 78 880 850

Română