Înregistrarea pasagerilor si bagaje

Intr-o lume în care globalizarea a devenit un cuvânt bine cunoscut şi semnificativ, compania Aeroport Handling, acordă o mare atenţie cooperării cu multe companii aeriene precum din Republica Moldova, asa  şi din străinătate. O dovadă elocventă este cooperarea cu companiile aeriene Air Moldova, Fly One, Austrian Airlines, Lufthansa, Aeroflot, Tarom, Wizz Air, LOT, Belavia, Tandem Aero,  Întreaga valoare a activităţii noastre nu constă în ceea ce facem, ci în modul cum facem.

Compania Aeroport Handling trece printr-o perioadă de modernizare continuă, deoarece personalul nostru este bine instruit, calificat şi agreabil, obiectivele noastre principale fiind de a oferi Siguranţă la sol, Punctualitatea operaţiunilor şi Confort pentru clienţi.

Timpul de inregistrare este perioada stabilită de către companiile aeriene, necesară pentru procesarea documentelor de călătorie, etichetarea bagajului de cală și emiterea/predarea cărții de îmbarcare (atunci când pasagerii trebuie să îndeplinească formalităţile de inregstrare a pasagerilor si bagaje.) Termenele de inregistrare variază în intervalul de două ore înainte de ora de îmbarcare.

Înregistrarea pasagerilor si bagaje  se deschide cu 120 de minute înainte de ora stabilită pentru decolare  programată pentru zboruri internaţionale şi se închide cu 40-45 de minute înainte de zbor. ( timpul de deschidere şi inchidere înregistrării poate varie în dependenţă de regulile transportatorului aerian)

Dacă nu ajungeţi la inregistrare în timp util, indiferent de motiv, veţi pierde zborul. Chiar dacă aeronava se află poziționată la sol, din motive de securitate, pasagerii care nu s-au încadrat în orele prevăzute la acest articol nu vor fi acceptați la zbor. Aeroport Handling nu este responsabil pentru nici o pierdere sau cheltuială suportată de sosirea dvs. târzie la inregistrare. Îndeplinirea condițiilor de călătorie reprezintă o responsabilitate ce revine exclusiv pasagerilor.

La check-in pasagerii sunt obligați să prezinte biletul de călătorie, pașaportul valabil și alte acte necesare pentru intrare în țara de destinație, bagajul/bagajele de cală, precum și bagajul de mână pentru a fi verificat dacă se încadrează în limitele de greutate și de dimensiuni prevăzute de companie aeriană transportatoare

Atenţie! Este responsabilitatea Dumneavoastră să vă asiguraţi că toate documentele de călătorie necesare sunt în ordine.

Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi site-ul www.border.gov.md şi www.airmoldova.md (Profiling Service).

Atrageţi atenţia la restricţiile privind greutatea, dimensiunea şi conţinutul bagajului dvs. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactaţi  compania aeriană transportatoare. (linkuri …)

Unele articole nu pot fi transportate fie ca bagaje de mână, fie ca bagaje înregistrate, sau le puteţi transporta în anumite condiţii. Aceste articole interzise, ​​cunoscute sub numele de mărfuri periculoase, pot cauza riscuri pentru sănătate, siguranţă şi bunuri. Bagajul înregistrat nu poate conţine următoarele articole:

  • Obiecte fragile
  • Articole valoroase
  • Obiecte perisabile
  • Bunuri periculoase

Pentru informaţii suplimentare despre restricţiile la bagajele de mână şi bagaje înregistrate, vă rugăm să contactaţi compania transportatoare  aeriana Dvs.. (link-uri)

Română