Reprezentarea si acomodare

Indiferent dacă efectuați un zbor internațional programat sau pur și simplu operați un zbor charter ad-hoc, suntem încântați să vă sprijinim la Aeroportul din Chișinău și vă garantăm că operațiunile dvs. se desfășoară fără probleme.

Experiența noastră de 10 ani ne permite să vă oferim reprezentare profesională a companiei aeriene, administrarea și supravegherea stației, să vă oferim sau să vă aranjăm toate tipurile de activități enumerate în „Secțiunea 1: Reprezentare, administrare și supraveghere” a IATA SGHA. Pe lângă aceasta, vă putem oferi servicii de emitere a biletelor și de colectare a taxelor pentru bagaje în exces.

Oricum, vă putem ajuta, în funcție de nevoile dvs., să vă reprezentați compania aeriană în toate problemele legate de aeroport, să menținem legătura cu autoritățile locale și instituțiile private sau pur și simplu să vă oferim asistență și supraveghere de zbor doar pentru a îndeplini propriile standarde de calitate.

Toți angajații noștri reprezintă o echipă unică de profesioniști care vorbesc fluent în engleză și în alte limbi.

Pentru mai multe informații despre serviciile de reprezentare pe care le oferim, vă rugăm să contactați la ops@handling.md sau + 373 78390505 și +373 22 525455

Română