Vinzarea biletelor de avion

Începând cu 7 iulie 2012, „Aeroport Handling” oferă atât companiilor aeriene, cât și pasagerilor noul serviciu – Vânzare biletelor  de avion.

Agenţii de vinzare biletelor de avion companiei “Aeroport Handling” au absolvit cu succes cursurile de instruire în sistemele de rezervare Amadeus, Sirena- Travel, SITA Gabriel și Galileo din centrele internaționale de pregătire profesională.

Avem posibilitate să  Vă oferim informații și să facem rezervări de bilete de avion (bilet electronic) pentru orice zbor internațional, precum și zboruri către și din Moldova.

Colaborăm cu următoarele companii aeriene: Air Moldova, Wizz Air, Aeroflot, FlyOne, LOT Polish Airlines, Ukraine International Airlines, Turkish Airlines, Tarom, Sibiri Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, AtlasGlobal, Tandem Aero etc.

Conexiunea cu diferite sisteme globale de distribuție a biletelor de avion ne permite să oferim clienților noștri cele mai bune oferte pentru rezervările de zbor (bilet electronic).

Putem găsi zboruri ieftine către/de la Chișinău sau de a  rezerva bilete de avion ieftine cu diverse destinaţii  internaționale în câteva minute.

Pasagerii sunt informați că în moment ce  servicii de călătorie cu transport aerian sunt achiziționate datele cu character  personal al clientului sunt prelucrate.

Ne puteți găsi în Aeroportul Internațional Chișinău,  sala de plecare.

Suntem bucuroşi să vă deservim  în fiecare zi,  anul întreg (24/7)

Contactele noastre: +373 22 811 505; +373 78 880 821, sales@handling.md.

De a face călători mulțumiți și fericiți este motto-ul nostru!

 

Română