Control de pasaport si securitate

Seturi de manichiură / pedichiură este interzis de a transporta în bagajul de mână.  Lichidele necesar de  a transporta în containere separate  cu o capacitate maximă de 100 mililitri fiecare și trebuie ambalate într-o pungă de plastic transparentă, resigilabilă aparte,  iar cantitatea sa maximă nu poate depăși 1.000 ml (1 litru) de o persoană.  Companiile aeriene nu oferă astfel de pungi de plastic, aşa deci fiecare pasager trebuie să fie dotat cu pungi atunci când vine la înregistrare.

Persoanelor care doresc să scoată din țară bancnotele, monedele, cecurile de călătorie etc. li se recomandă să intre pe site-ul web: www.customs.gov.md pentru informații suplimentare.

Servicii speciale

Solicitatăm insistent  de a informa transportatorul aerian despre minori neînsoțiți și pasageri, care solicită servicii speciale (surzi, nevăzători, cetățeni în vârstă sau pasageri, care au nevoie de îndrumare din cauza lipsei cunoasterii limbii străine) în timpul rezervării sau cumpărării biletelor de avion.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați transportatorul dvs. aerian.

Vă sfătuim să declarați animalul de companie sau orice alt produs de origine animală transportatorului aerian, în timp ce faceţi  rezervarea sau achiziționaţi bilete de avion. Control veterinar în aeroport este îndeplinit de către Postul sanitar-veterinar de frontieră, în cadrul Agenției Sanitar-Veterinare.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați transportatorul dvs. aerian.

Este foarte indicat  să contactați în prealabil Postul sanitar-veterinar de frontieră, pentru a preveni orice incomoditate. Număr de telefon: (+373 22) 52-54-89

Imbarcarea în aeronavă

După control de paşapoarte  și  a securității, trebuie să treceţi la poarta de plecare.

Vă recomandăm să citiți cu atenție timpul de îmbarcare indicat în tichetul de îmbarcare.

Imbarcarea nu este posibilă fără  tichetul de îmbarcare.

Dacă nu ajungeți la ghişeul de îmbarcare la timp, veți pierde zborul. Compania “Aeroport Handling” nu poartă răspunderea  pentru orice pierdere sau cheltuieli suportate de  către pasager datorită  sosirii  dvs. târzie la ghişeul  de îmbarcare.

Vă rugăm să notaţi că informațiile cu privre  la ora de plecare și numărul porții de ieşire  sunt afișate și pe ecrane  în terminalul aeroportuar la plecare.

Română