Instruirea

Programele de instruire “Aeroport Handling ” îndeplinesc cerinţele IATA şi sunt elaborate în conformitate cu standardele ISAGO, precum  şi standardele EASA.

Programele de instruire sunt elaborate pentru perfecţionarea şi menţinerea nivelului de calitate al serviciilor oferite de deservire la sol cu ajutorul instructorilor noştri.

Instructorii sunt atât specialişti teoreticieni în domeniu, cât şi practicieni cu experienţă, care au finalizat cu succes educaţia în centrele de pregătire ale companiilor aeriene europene de vârf  şi IATA.

Dacă este necesar, insructorii străini pot fi invitaţi  să petreacă instruirea conform programelor de pregătire. De asemenea, programele pot fi aprofundate, combinate sau putem organiza un  curs  intensiv de instruire.

Instrurea internă este planificată, dar suntem pregătiţi să va oferim cursuri de instruire  în afara programului la cererea dvs. Durata instruirii depinde de numărul de subiecte care sunt incluse în curs.

Certificare:

Până la sfârşitul cursului, participanţii pot obţine certificatul de participare sau de conformitate cu curs instruire în cazul în care au susţinut  cu succes testul.

 

 

Suntem gata să începem mâine!

Vă rugăm să ne informaţi despre cursuri de instruire  preferate şi despre datele estimate de organizare  acestora.

Cu respect şi  cu speranţă la o cooperare ulterioară  pentru a spori nivelul profesional al personalului implicat în domeniul aviaţiei în Republica Moldova,

Director General, Igor Butnaru

 

E-mail de contact: training@handling.md

Română